Hirdetés

Bambi 2


Hirdetés

Bambi 2 - Egész estés rajzfilmek

A Bambi 2. – Bambi és az erdő hercege (eredeti cím: Bambi and the Great Prince of the Forest vagy Bambi II) 2006-ban bemutatott egész estés amerikai 2D-s számítógépes animációs film.

Miután a vadászok megölték anyját, Bambi apjával, az erdő nagyhercegével tart annak otthonába. Az erdő hercege megkéri Bagoly barátját, hogy keressen egy alkalmas mostohaanyát Bambinak, de a bagoly rámutat, hogy a kemény tél miatt a suták saját magukat is alig tudják ellátni. Az erdő hercegének nincs más választása, neki kell Bambi gondját viselni a tavasz eljöveteléig.

Az egyik reggel az erdő hercege megengedi Bambinak, hogy Thumper és Flower társaságában elmenjenek megnézni a mormotát: ha előbújik az odújából és nem látja az árnyékát, akkor hamarosan véget ér a tél. Séta közben Bambi elmeséli Thumpernek, hogy ő és az erdő hercege jó barátok, bár Bambi kicsit bizonytalan a herceg érzelmeit illetően. Az ünnepségen a mormota nagyon izgatott, de végül is kibújik az odújából, de hamar vissza is megy, mert Ronno megijeszti. A többi állat hazamegy, míg Bambi a hercegre várva elalszik.

Álmában anyját látja, aki orrával megböködi és azzal biztatja, hogy mellette van. Ahogy ébredezik, az álom csak nem akar elmúlni, egyre anyja hangját hallja a rétről – de ez is csak az Ember egyik trükkje. A kutyák üldözőbe veszik Bambit, de az erdő hercege időben érkezik és megmenti Bambit, de nagyon mérges, hogy fia így bedőlt a trükknek. A herceg visszatért és rátalál a bagolyra, akinek megjegyzik, hogy a tél hamarosan véget ér és gond nélkül találnak majd valakit, akire rábízhatják Bambit.

A következő reggel a herceg megparancsolja Bambinak, hogy maradjon az odúban, ahol biztonságos. Bambi elcsügged és barátainak elmeséli, csak azt szeretné, ha apja látná, hogy milyen bátor. Bambi, Thumper és Flower a bátorságot gyakorolják az erdőben, amikor rábukkannak egy fatörzsre, amit egy tarajos sül őriz. Bambi bátor akar lenni, de csak tüskéket szerez a fenekébe. Amikor Thumper kihúzza a tüskéket, Bambi fájdalmában felkiált, ami felriasztja a közelben tartózkodó Faline-t és Ronnot. Bambi véletlenül lefejeli Ronno-t, aki mérgesen megkergeti. Kétségbeesésében Bambi egy mély szakadék felett ugrik át, ekkor ér oda a herceg, aki megszidja, amiért nem maradt otthon, de beismeri, hogy nagyon lenyűgözte Bambi ugrása. Bambi hamarosan összeszedi bátorságait és megkérdezi az erdő hercegét a kötelességeiről és a beszélgetés alatt kicsit közelebb kerülnek egymáshoz.

Egyik reggel a herceg és Bambi együtt játszanak, amikor a bagoly megérkezik Mena társaságában – utóbbit nézte ki Bambi mostohaanyjának. A herceg most már bánja, hogy lemond Bambiról, de ragaszkodik döntéséhez, Bambi minden tiltakozása ellenére. Új otthona felé menet Bambi ismét megküzd Ronnoval, de a harc során Mena belehátrál egy csapdába. Ahogy közelednek a vadászkutyák, Ronno elmenekül és Bambi is elfutna, de elhatározza hogy bátor lesz és maga után csalja a kutyákat. A herceg is megérkezik és kiszabadítja Menát, utána Bambi után ered, bambi lerázza az összes kutyát , a Herceg megérkezik Bambi felé indul, a szikla leomlik a lába alatt és a herceg már csak Bambi látszólag élettelen testét találja a sziklafal tövében. Orrával megböködi és sírva fakad, mire Bambi felébred.

Nem sokkal később Thumper kicsit kiszínezve előadja, hogy csalta el Bambi a kutyákat. Bambi megérkezik, most már nőnek a szarvai és elmúltak gyermekkora foltjai is. Egy alkalmas pillanatban a tarajos sül megszúrja Bambit, aki fájdalmában előreugrik és megcsókolja Feline-t. Ronno is betoppan és bosszút esküszik, de véletlenül rálép egy teknősbékára, és megharapják az orrát és ezután inkább elszalad, anyja után sírva. Bambit apja hívja, aki elviszi az erdei tóhoz – itt találkozott először Bambi anyjával. Bambi megkérdezi, hogy milyen volt fiatalon és a herceg azt válaszolja, hogy majdnem olyan, mint Bambi.

   Add a Startlaphoz

Eddig enyien nézték meg ezt a rajzfilmet: 2162
Hirdetés

Ezeket a meséket ajánlom:


Versenyzős, kamionos, motoros, buszos, taxis, parkolós autós, kocsis játékok nagy választéka