Hirdetés

The BFG trailer

Hirdetés

The BFG trailer - Mesefilm előzetes, Mesefilm triler

 - Már korábban, a kedvcsináló előzetesből is úgy tűnt, hogy Steven Spielberg ez alkalommal sem Már korábban, a kedvcsináló előzetesből is úgy tűnt, hogy Steven Spielberg ez alkalommal sem nyúlt mellé, Dahl története, a The BFG ugyanis egészen varázslatos, ahhoz, hogy érdemes legyen vászonra vinni, ha pedig ezt szinte tökéletesen meg tudja oldani, az talán pont Spielberg. A rendezőzseni pedig vélhetően nem fog csalódást okozni, legalábbis a most érkezett előzetes egy látványos és remek végeredményt ígér.

A sztori főhőse egy 10 éves kislány, Szofi, aki egy nap találkozik HABÓ-val az óriással, aki egy végtelenül barátságos figura. HABÓ ugyan tényleg jó fej és csak zöldségekkel tömi a fejét, azonban 9 másik társa már nem ilyen jól nevelt, gyerekeket rabolnak el, akiket aztán be is habzsolnak. Erre a problémára pedig mielőbb megoldást kell találni. HABÓ és Szofi pedig szövetkeznek, hogy együtt segítsenek a királynő tudomására hozni az emberevő óriások által jelentett fenyegetést és segítsenek elfogni őket.

A Charlie és a csokigyár után egy újabb sikervárományos Roald Dahl feldolgozás a láthatáron. A tengerentúli bemutató biztosan július 1-én esedékes, sajnos arról egyelőre nem érkezett infó, hogy mi mikortól válthatunk jegyet erre a kalandra.

   Add a Startlaphoz

Eddig enyien nézték meg ezt a rajzfilmet: 915
Hirdetés

Hirdetés

Mesejátékok nagy választékban