Hirdetés

The Lego Batman

Hirdetés

The Lego Batman - Mesefilm előzetes, Mesefilm triler

 - A stáb ez alkalommal is úgy döntött, hogy a görbe tükör előzékeny fenntartása humor A stáb ez alkalommal is úgy döntött, hogy a görbe tükör előzékeny fenntartása humor forrásként szolgálhat és ismételten igazuk lett. Most leginkább a Wayne család meggyilkolása és annak sok százszor történő taglalása képezi az alapot. Sőt újdonságként ez alkalommal nem csak Batman, azaz Will Arnett hangját hallhatjuk, de most Ralph Fiennes is csatlakozott hozzá, aki Alfred LEGO hangszálait rezgeti majd, legalábbis az eredeti nyelvű változatban.

Az első LEGO-kaland jól teljesített a jegypénztáraknál, a folytatás így nem is volt kérdés, no meg talán az sem, hogy az csakis Batman köré épülhet, hiszen pontosan tudjuk, hogy ő a legcoolabb arc, annyira, hogy ezzel ő maga is tisztában van és nem fél kijelenteni.

A sztori köré kanyarintott LEGO-világ is jól néz ki, a poénok nagyon ülnek, így csak morcosan mereszthetjük a szemünket, hogy azért a 2017 februárra meghirdetett premierig még sok időnk van.

A DC-s univerzumba viszont lesz lehetőségünk elmerülni, élő szereplőkkel, hiszen augusztusban azért kapunk egy Öngyilkos osztagot, ami állítólag picit igyekszik majd humorizálni.

   Add a Startlaphoz

Eddig enyien nézték meg ezt a rajzfilmet: 914
Hirdetés

Hirdetés

Mesejátékok nagy választékban