Hirdetés

Tini Nindzsa Teknőcök 2. – Elő az árnyékból

Hirdetés

Tini Nindzsa Teknőcök 2. – Elő az árnyékból - Mesefilm előzetes, Mesefilm triler

 - 2016. június 2-án a teknőcök ismét visszatérnek, hogy megmentsék a várost a pusztulástól 2016. június 2-án a teknőcök ismét visszatérnek, hogy megmentsék a várost a pusztulástól és azoktól a szörnyűséges alakoktól, akik megátalkodott dolgokat szeretnének véghez vinni. A Tini Nindzsa Teknőcök folytatásán nem ültek sokat, a stúdió az addig üsd a vasat, amíg meleg elvet követve igyekezett iziben berendelni az új felvonást.

Apróbb változás ugyan történt a stáb összetételében, hiszen Jonathan Liebesman helyét Dave Green vehette át, ám a trailert elnézve, azért továbbra is igyekeztek egy látványos, popcorn zabálásra abszolút okot adó, könnyed és vicces filmet összehozni, erősen alapozva arra, hogy Megan Fox szexis.

Nem kell ezt túlgondolni, de tényleg, hiszen pár éve nyáron ez a kombó tökéletesen működött. Persze azért kötelező újítás akad, hiszen korábbról sokan hiányolták a rajzfilmből jól ismert rosszarcokat Bebop és Rocksteady urakat, akikből ez alkalommal már nem lesz hiány, ráadásul úgy tűnik, hogy nem is kevés játékidőt kapnak.

   Add a Startlaphoz

Eddig enyien nézték meg ezt a rajzfilmet: 952
Hirdetés

Hirdetés

Mesejátékok nagy választékban