Hirdetés

Jégkorszak 5 [trailer 3]

Hirdetés

Jégkorszak 5 [trailer 3] - Mesefilm előzetes, Mesefilm triler

 - Július 14-től válthatunk majd jegyet a Jégkorszak 5: A nagy bummra, amely vélhetően ismét egy Július 14-től válthatunk majd jegyet a Jégkorszak 5: A nagy bummra, amely vélhetően ismét egy ütős és kedvelt végeredményt produkál, hiszen négyszer már sikerült lenyűgöznie a közönséget. Korábban már láthattunk pár előzetest, az is kiderült, hogy a bajt most is a mogyorót hajhászó Motkány okozza, aki ez alkalommal a világűrbe is eljut és talán kevésbé szándékosan, mint az X-Men-es Apokalipszis, de előidézi a világvégét.

A Jégkorszak sikere már 2002 óta mondhatni töretlen. Az akkori felvonás világszerte majd 390 millió dollárt tudott termelni, ami tulajdonképpen okot adott a stúdiónak a folytatásra. Erre mondjuk négy évet kellett várni, de Az olvadás sem okozott csalódást. Sőt kicsivel több pénzt sikerült a produkció alá tolni, ami a bevételeken is meglátszódott, kis híján duplájára nőtt a befolyt összeg. Így jöhetett három év múlva A dínók hajnala, ami továbbgyarapította a stúdió bevételeit, esetünkben már majd 900 millió dollárt produkálva. Ezt sokkal a negyedik résznek ugyan nem sikerült megugrania, de csalódást ilyen szempontból a Vándorló kontinens sem okozott, így sejteni lehetett, hogy 20th Century Fox hamarosan újra invesztál a folytatásba.

Ez alkalommal Sid, Diego és Manfred, valamint a csorda újra komoly kalandokba keveredik, ez alkalommal A nagy bummot kell átvészelniük. A sztoriban ez alkalommal is szerepet kapnak korábban még nem látott figurák, de az előző részekben feltűnt karakterek is szerepet kapnak majd.

   Add a Startlaphoz

Eddig enyien nézték meg ezt a rajzfilmet: 896
Hirdetés

Hirdetés

Mesejátékok nagy választékban