Hirdetés

A szépség és a szörnyeteg

Hirdetés

A szépség és a szörnyeteg - Mesefilm előzetes, Mesefilm triler

 - A szóban forgó lenyűgöző előzetes sokat nem árult el a történetből, de ugye azért nem is A szóban forgó lenyűgöző előzetes sokat nem árult el a történetből, de ugye azért nem is biztos, hogy ez felettébb szükséges volt, hiszen a sztorit mind jól ismerjük. Ettől függetlenül viszont azt gondolom, hogy eléggé sikerült visszaadni az 1991-es mesefilm hangulatát, ami nem véletlen, hiszen rengeteg részt vagy beállítást igyekeztek onnan átvenni, amire ez a mostani videó a legjobb példa.

Ebből pedig bátran merünk arra következtetni, hogy az eredeti meséhez abszolút hű adaptációt kapunk, ahogy az mondjuk a Hamupipőke esetében is történt. Ennek fényében pedig talán nem is csoda, hogy tűkön ülve várjuk, hogy újabb részletek érkezzenek. Mondjuk arról nem szól a fáma, hogy ebből mikor lehet valami és elnézve a premierdátumot a Disney nem fogja ezt elkapkodni.

Ha pedig már a mesefilmhez való hűségről van szó, akkor arról se feledkezzünk meg, hogy az élőszereplős változata dalszerzője Alan Menken lesz, aki 1991-ben a mesefilm esetében is hasonló feladatokat látott el. Ez alkalommal viszont a háromszoros Oscar-díjas Tom Rice is a segítségére lesz, aki Disney rajzfilmek esetében szintén dolgozott már ebben a pozícióban.

Sőt akad olyan színész a stáblistán, akit felkértek az eredeti változatba „hangadónak”, de akkor nem vállalta, most viszont örömmel fogadta a felkérést. Ian McKellenről van szó, aki Tik-Tak úr hangja lehetett volna a mesefilmben, akkor nem kért belőle, most viszont igent mondott.

   Add a Startlaphoz

Eddig enyien nézték meg ezt a rajzfilmet: 1027
Hirdetés

Hirdetés

Mesejátékok nagy választékban