Hirdetés

Szenilla nyomában

Hirdetés

Szenilla nyomában - Mesefilm előzetes, Mesefilm triler

 - A Pixar vélhetően sokat vár új üdvöskéjétől, ami nem is csoda, hiszen a Némó nyomában A Pixar vélhetően sokat vár új üdvöskéjétől, ami nem is csoda, hiszen a Némó nyomában nagy siker volt, az a fajta, ami talán kijelenthető, hogy folytatásért kiált. A stúdió ezt mondjuk nem kapkodta el, de bízunk benne, hogy pont ezért lesz igazán minőségi a végeredmény.

Az eddig előzetesek egészen biztatóak voltak és szerencsére a legújabb sem okoz csalódást ilyen szempontból. Ez alkalommal egyébként talán egy kicsivel több humort kapunk, de vélhetően az érzelmes jelenetekből sem lesz hiány, hiszen ezek is előkerülnek, de a korábbi trailerekben is bőven szerepet kaptak. Tanulságos és szerethető családi animációs film lehet a végeredmény.

Az eredeti szinkronhangok között Ellen DeGeneres, Albert Brooks is ott lesz, de Idris Elba, Bill Hader, Dominic West, Eugene Levy és Ed O’Neill is ott lesz. Bill Hadernek ez idén már a második animációs filmje lesz, hiszen az Angry Birds – A filmhez is a hangját adta. Ed O’Neill pedig karrierje során szerepel másodszor ilyen filmben, korábban a Rontó Ralph eredeti változatában hallhattuk a hangját. A rendezést a korábbi felvonást is jegyző Andrew Stanton vezényelte.

A Szenilla nyomában a magyar mozikba 2016. június 16-án landol, igaz az eredeti tervek szerint már 2015 novemberében bemutatták volna a filmet, viszont mivel a szintén Pixar-os Dínó tesó csúszott, így Szenillának sem maradt más választása.

   Add a Startlaphoz

Eddig enyien nézték meg ezt a rajzfilmet: 980
Hirdetés

Hirdetés

Mesejátékok nagy választékban