Hirdetés

Elliott a sárkány

Hirdetés

Elliott a sárkány - Mesefilm előzetes, Mesefilm triler

 - Itt a második előzetes a Disney új filmjéhez

A Disney egyik újdonsága lesz az augusztusban Itt a második előzetes a Disney új filmjéhez

A Disney egyik újdonsága lesz az augusztusban érkező Elliott, a sárkány, ami egyelőre egy egészen jópofa alkotásnak tűnik. A főszerepben azzal Bryce Dallas Howarddal, aki nem rég még dinoszauruszok elől menekült, most meg egy sárkánnyal paktálhat.

Az Elliott, a sárkány nem nevezhető alapvetően újdonságnak, olyan szempontból, hogy a ’70-es években egy félig animációs, félig élőszereplős film már készült a sztoriból, ami akkor került Magyarországra, mikor a Pete nevet még magyarosítottuk, így Peti sárkánya címen lehetett vele találkozni. A Disney viszont úgy gondolta, hogy ideje leporolni a sztorit, ráadásul a 2D-ben megrajzolt sárkány, a modern módszereknek köszönhetően ez alkalommal sokkal ütősebb formában kelhet életre. Akár az élethűen kifejezést is használhatnánk, csak ugye sárkány esetében az mégis csak fura.

Persze a sárkányok létezésében főhősünk, az erdészlány (Bryce Dallas Howard) sem hisz, apja zöld sárkányról szóló meséjét csak habókos történetnek véli. Egy nap azonban rábukkan egy kissrácra, aki miután hajlandó megszólalni szintén azt állítja, hogy egy sárkánnyal élt a vadonban, így sikerült túlélnie. Hősnőnk így joggal hiszi azt, hogy mindenki megőrült, ám a vadon mélyére látogatva kénytelen rájönni, hogy Elliott, a sárkány valóban létezik.

Az új előzetesben egyébként végre sokkal többet mutatnak a sárkányból, ami lévén, hogy családi filmről van szó, egészen barátságos. A sztori folytatását pedig vélhetően ki is találhatjuk, hiszen az emberek felfedezik a sárkányt, majd lesznek olyanok, akik szeretnék önös céljaikra használni a lényt, hősnőnk azonban a megmentéséért igyekszik majd tenni.

Az Elliott, a sárkány a hazai mozikban 2016. augusztus 18-án landol. A filmet az eddig többségében rövidfilmekkel jelentkező David Lowery dirigálhatta.

   Add a Startlaphoz

Eddig enyien nézték meg ezt a rajzfilmet: 1095
Hirdetés

Hirdetés

Mesejátékok nagy választékban