Hirdetés

Moana

Hirdetés

Moana - Mesefilm előzetes, Mesefilm triler

 - A legutóbbi hírek szerint majd december elején érkezhet meg a magyar mozikba a Disney egyik A legutóbbi hírek szerint majd december elején érkezhet meg a magyar mozikba a Disney egyik legújabb animációs filmje, amelyhez Dwayne Johnson is a hangját adta. Ez lesz a Moana, amihez az első előzetes már meg is érkezett.

Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki a Disney soron következő, decemberben érkező animációs kalandjából. A Moana most kapta meg az első előzetest, ami tulajdonképpen nem tűnik rossznak, habár olyan igazán különleges momentumot sem tartalmaz.

A sztori főhőse a címszereplő Moana, aki szeretne egy régi-régi legenda végére járni. Ezért hát felkerekedik és egy oltári kalandba vág. Ennek során többek között megismerkedik a bohókás félistennel, Mauival, hogy aztán együtt kalandozzanak tovább. A sztoriról egyelőre ennyit tudni és ilyen téren az előzetes sem kínál sokat, habár a két karakter bemutatkozik, elsősorban egyébként Maui kapja a főszerepet, ő az a karakter, akinek Dwayne Johnson szolgáltatta a hangját.

Az animáció rendezést a két tapasztalt szakember, Ron Clements és John Musker vezényelték, akik vélhetően tényleg nem jöttek zavarba. Korábban ugyanis olyan animációs filmeket készítette mint A kis hableány, az Aladdin, A kincses bolygó vagy legutóbb, 7 éve A hercegnő és a béka. Ennek köszönhetően musicales betétekből sem lesz hiány, ez mondjuk már a most érkezett rövidke előzetesből is kitűnik.

Szinkronhangok terén, Dwayne Johnson mellett állítólag Alan Tudyk hangja is felcsendül, míg a címszereplő karakternek Auli’i Cravalho kölcsönzi a hangját, akinek ez az első ilyen munkája.

A Moana az amerikai mozikba már november 23-án megérkezik, itthon egy kicsit még várni kell majd rá, hiszen a forgalmazó december 1-re ígéri a premiert.

   Add a Startlaphoz

Eddig enyien nézték meg ezt a rajzfilmet: 1637
Hirdetés

Hirdetés

Mesejátékok nagy választékban