Hirdetés

Gólyák

Hirdetés

Gólyák - Mesefilm előzetes, Mesefilm triler

 - A Warner Animation felügyelete alatt érkező Gólyák szeptemberre időzítik a mozis A Warner Animation felügyelete alatt érkező Gólyák szeptemberre időzítik a mozis berepülést. A stúdió viszont elhozta az új előzetest. Sok-sok új jelenettel és irtó aranyos pillanatokkal telezsúfolva.

Ha az ember tudja, hogy a Gólyák című animációs film rendezője és ötletgazdája Nicholas Stoller, akkor azt gondolom van ok a meglepődésre. Az úriember ugyanis korábban a Rossz szomszédság két részét vagy a Lepattintva és Felhangolva című filmeket készítette el, amelyek azért merőben felnőttesebb stílust képviseltek, mint a Gólyák. Ám ennek ellenére úgy tűnik, hogy a durva viccek nélküli szórakoztatás is jól áll Stoller-nek, legalább a Gólyák új előzetese is oltári jónak tűnik.

Más kérdés, hogy a videót végignézve kicsit olyan érzésünk van, hogy a készítők mindent ellőttek. Persze biztos marad azért még humorfaktor az egész estés változatra is.

A sztorit egészen alaposan megismerhetjük, bár ezt már korábban is vázolták nekünk. A gólyák ugyanis manapság már nem a gyereket hozzák, hanem amolyan futárszolgálatként működnek. A gépezetbe azonban egy kis homok kerül, amikor főhőseink véletlen legyártanak egy kis babát, akit ezt követően úgy döntenek, hogy ki is szállítanak. Persze ennek nem örül mindenki és egy igazi mozgalmas kaland veszi kezdetét.

Az új trailerben pedig nem csak gólyák bukkannak fel, hanem szórakoztató farkasok és néma csendben harcoló pingvinek is. Mindkét faj elég szórakoztatóan teszi a dolgát.

Az eredeti szinkronhangok között olyan színészeket hallhatunk, mint Jennifer Aniston, Andy Samberg, Ty Burrell vagy Kelsey Grammer.

A fentebb említett szeptemberi premier egyelőre a tengerentúlra vonatkozik, de reméljük, hogy itthon sem kell majd sokat várnunk a gólyák berepülésére. Az pedig könnyen meg lehet, hogy a Warner Animation a Lego-kaland és a Táncoló talpak után ismét valami igazán szórakoztató dologgal áll elő.

   Add a Startlaphoz

Eddig enyien nézték meg ezt a rajzfilmet: 1526
Hirdetés

Hirdetés

Mesejátékok nagy választékban